ULTIMĂ ORĂ! O cunoscută cântăreață de la noi” vizitată” de mascați, într-un dosar de contrabandă!

Carmen de la Sălciua, „vizitată” de mascați? Inspectoratul de Poliție Județeană Alba a transmis un comunicat de presă legat de dosarul în care ar fi implicată celebra cântăreață. La casa vedetei din comuna Vadu Moților, Alba, s-ar fi efectuat mai multe percheziții în jurul zilei de 20 aprilie 2023.

Carmen de la Sălciua, „vizitată” de mascați? „La data de 20 aprilie 2023, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni au efectuat 4 percheziții, toate în comuna Vadu Moților, pentru obținerea de probe în ceea ce privește posibile fapte de contrabandă cu țigări.

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că mai multe persoane din comuna Vadu Moților ar fi comercializat, pe raza comunei, țigarete fără timbre fiscale. Cu ocazia perchezițiilor, a fost găsită cantitatea de 8.620 de țigarete nemarcate fiscal, care a fost indisponibilizată, în vederea continuării cercetărilor”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Alba.

Potrivit anchetespeciale.ro, casa artistei Carmen de la Sălciua a fost ”vizitată” joi, 20 aprilie 2023, de mascați. În urma perchezițiilor care ar fi avut loc în satul Vadu Moților, s-ar fi găsit peste 8.600 de țigări de contrabandă.

Artista neagă cu vehemență toate aceste acuzații și se arată șocată de cele prezentate. „Doamne ferește! M-am și speriat! Nu e adevărat nimic”, a reacționat Carmen de la Sălciua, pentru Fanatik.ro.

Luminița Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, a declarat pentru aceeași sursă că nu poate confirma deocamdată dacă perchezițiile au avut loc în casa cântăreței. Tot ce a putut declara este că, într-adevăr, au fost efectuate niște percheziții în Vadu Moților, localitate unde soacra interpretei de muzică de petrecere e viceprimar.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura