Tragedie uriaşă în România! A murit pe loc. Anunţul cumplit a venit chiar acum

O femeie și-a luat viața aruncându-se de la etajul 6 al Circului Park Tower din București. Gestul este de neînțeles, ea lăsând în urmă doi copii. Soțul este în stare de șoc pentru că nu înțelege ce s-a întâmplat cu soția sa în vârstă de 40 de ani. În momentul în care femeia s-a sinucis, soțul alături de un copil se afla la înot.

O femeie s-a aruncat, vineri seara, de la etajul 6 al ansamblului rezidențial Circului Park Tower, situat în spatele Circului Globus, în sectorul 2 al Capitalei.

Potrivit primelor informații pe surse, femeia suferea de depresie și a lăsat în urmă doi copii. Ea a ales un moment în care se afla singură acasă, soțul fiind plecat cu unul dintre copii la înot. Circului Park Tower este situat în spatele Circului Globus, cu acces pietonal și cu vedere directă la Parcul Circului.

Tragedia a fost anunțată printr-un apel la numărul de urgență 112. Echipajul medical sosit la fața locului nu au mai putut face nimic pentru femeia de 40 de ani.

A fost constatat decesul, iar soțul femeii este acum în stare de șoc. O anchetă a fost deschisă în acest caz la Poliția Capitalei.

Polițiștii încearcă să afle ce a determinat-o pe mămica a doi copii să își pună capăt zilelor.

Soțul le-a spus investigatorilor că femeia trecea printr-o perioadă mai grea, confruntându-se cu o depresie puternică

Lasă un răspuns