Doliu uriaș! Un cunoscut profesor s-a stins din viață chiar de ziua lui!

România este în doliu după ce un cunoscut profesor s-a stins din viață. Tragedia este cu atât mai mare cu cât acesta a trecut la cele sfinte chiar de ziua sa de naștere. Cei care l-au cunoscut încă nu s-au împăcat cu ideea că acesta nu mai este.

Este doliu uriaș în România după ce Dimitrie Pintescu, profesor de chimie la Colegiul Național „Ion Minulescu” din Slatina, s-a stins din viață la vârsta de 71 de ani. Încă din primul an în care a predat la acest liceu de top din județul Olt i-a cucerit imediat pe elevi.

Anunțul tragic al decesului său a fost făcut de către reprezentații școlii, prin intermediul profesorului Ion Mitru.

„Cu profundă durere, colectivul de cadre didactice, întreg personalul din Colegiul Național „Ion Minulescu” anunță trecerea la cele veșnice a domnului profesor Dimitrie Pintescu, un coleg și un prieten deosebit, profesor de chimie, fost director al școlii noastre!

De-a lungul timpului a modelat generații întregi de elevi și a fost un apropiat al tuturor celor cu care a colaborat! Domnul profesor ne-a părăsit, dar ne-a dat permanent o lecție despre ce înseamnă să fii om, un cadru didactic dedicat, un coechipier care a vrut să facă din societate un loc mai bun.

Deplângem plecarea dintre noi a omului și profesorului Dimitrie, ne exprimăm adânca tristețe și transmitem condoleanțe familiei îndoliate!”, se arată în mesaj.

Lasă un răspuns