Curse ILEGALE de maşini în Piteşti! Poliţiştii au DESCHIS o anchetă!

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au continuat verificările în cazul accidentului rutier produs între trei autoturisme, în seara zilei de 21 aprilie a.c., în jurul orei 23:30, pe strada Nicolae Dobrin din Pitești și au extins cercetările de la infracțiunea de vătămare corporală din culpă, la infracţiunile de vătămare corporală din culpă și împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice.

Din cercetări s-a stabilit că, un tânăr de 23 de ani, din Morărești, în calitate de conducător al unui autoturism, ar fi participat, pe strada Nicolae Dobrin din Pitești, la o întrecere de autoturisme neautorizată, împreună cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani, din Alexandria, pe același sens de deplasare, pornind de pe loc, din același punct și accelerând puternic, după semnalul efectuat de unul dintre aceștia cu claxonul autoturismului.

În urma vitezei excesive, conducătorul auto de 23 de ani, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a provocat un accident rutier, avariind alte două autoturisme din trafic și vătămând corporal trei persoane.

Celor doi conducători auto, care au participat la întrecerea de autoturisme neautorizată, le-au fost reținute dovada înlocuitoare, respectiv permisul de conducere, fiindu-le eliberate dovezi înlocuitoare, fără drept de circulație.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentele s-au petrecut și luarea măsurilor legale care se impun.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura