Doliu în lumea actoriei. S-a stins unul din marii actori. A făcut stop cardiac

Actorul indian Allu Arjun, în vârstă de 52 de ani, a murit, zilele trecute, în urma unui stop cardiac. Regizorul Anand Ravi a apelat la rețelele de socializare pentru a anunța vestea decesului său prematur, care i-a șocat pe cei din industria filmului și pe fanii săi.

Potrivit presei locale, cunoscutul actor și comediant a murit în Vishakapatnam, orașul său natal, scrie TimesnowNews.

Împărtășind o fortografie a regretatului actor, regizorul Anand Ravi  a scris: „Din prima zi, ai fost cel mai mare sprijin al meu. Pot încă să-ți aud vocea. Nu pot accepta ideea că ai murit decesul.Ai atins atât de multe inimi mele. Îmi va fi dor de tine”.

llu Arjun, supranumit Bunny s-a născut pe 8 aprilie 1980. Tatăl său, Allu Aravind, a fost un producător celebru, iar unchiul său, Chiranjeevi, este unul dintre actorii de top din industria Telugu.

Allu și-a început cariera cu filmul Chirujallu și a continuat să apară în 50 de filme, printre care Veedhi, Blade Babji, Kerintha și Napoleon.

În urma sa rămân soția și cei doi fii. Actorul a câștigat recunoaștere pentru interpretările sale în filme precum Napoleon și Tholubommalata. Accentul său unic și sincronizarea impecabilă cu personajele din benzile desenate l-au făcut preferatul fanilor.

Ultima oară a apărut în filmul lui Rajendra Prasad, Anukoni Prayanam. De asemenea, a apărut într-un rol secundar în popularul serial TV Maa Vidaku. Înainte de a intra în industria filmului, a jucat și pe scena unor teatre.

Lasă un răspuns