Argeș. Urmărire ca-n filme! Un tânăr de 22 de ani, fără permis și-a abandonat mașina, fugind de poliție!

În comuna Vedea, a avut loc o urmărire cu iz cinematografic, în care un tânăr de 22 de ani din localitate a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor în timpul unui control de rutină. Deși nu deținea permis de conducere, tânărul a încercat să fugă de agenți, însă aceștia l-au urmărit într-un stil demn de filmele de acțiune.

După aproximativ 5 km, tânărul a abandonat autoturismul și a fugit. A fost însă identificat de polițiști, care au descoperit în urma verificărilor și motivul pentru care bărbatul nu a oprit la semnalul oamenilor legii.

„Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, însă, după aproximativ 5 km, conducătorul auto a abandonat autoturismul și a fugit.

În urma activităților desfășurate de polițiști, a fost identificată persoana care ar fi condus autoturismul, respectiv un tânăr de 22 de ani, din Vedea, care nu posedă permis de conducere.

În ziua de 25 aprilie a.c., după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, informează IPJ Argeș.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura