Tragedie fără margini! Un copil de 3 ani a murit la grădiniță!

Tragedie la o grădiniță din județul Satu Mare: un copil de 3 ani a murit în timpul orelor, miercuri. Micuțului i s-a făcut rău.

Din primele informații, se pare că micuțului i s-ar fi făcut rău. Medicii sosiți la fața locului nu l-au mai putut salva.

Un copil de 3 ani a murit la o grădiniță din Satu Mare. Micuțului i s-a făcut rău

Din informațiile oferite de Poliția Satu Mare, tragedia a avut loc în jurul orelor 14.30. Atunci, oamenii legii sătmăreni au fost sesizați de către Spitalul Județean Satu Mare despre decesul unui minor.

Ulterior, s-a aflat că victima este un copil în vârstă de 3 ani din Agriș, Satu Mare. Micuțul a decedat după ce i s-a făcut rău la grădiniță. Copilul a fost preluat de către un echipaj de ambulanță. Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate zeci de minute, s-a constatat decesul acestuia.

”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că unui minor de 3 ani, domiciliat în localitatea Agriş, în timp ce se afla în incinta grădiniţei din aceeaşi localitate, i s-ar fi făcut rău.

Minorul a fost preluat de către un echipaj de ambulanţă, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate, s-a constatat decesul acestuia. În cauză, nu sunt suspiciuni, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, precizează IPJ.

Lasă un răspuns