El este chirurgul argeşean care va face o operație în premieră naţională la un spital de stat din ţara noastră!

Sâmbătă 29 aprilie, doi pacienți ai Spitalului Județean de Urgență Pitești, vor beneficia de o procedură specială, numită ablație cu radiofrecvență, procedură grație căreia le vor fi reduși nodulii tiroidieni. Procedura este o premieră pentru un spital de stat din țara noastră.

Iar chirurgul Ionuț Sandu, cel care va realiza intervenția minim invazivă alături de doi colegi, are un CV impresionant.

Medicul Ionuț Sandu este absolvent al Colegiului Național ”Dinicu Golescu” din Câmpulung Muscel și al Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București în 2009. A făcut cursuri postuniversitare în Statele Unite, Germania, Austria, Franța și Turcia.

Ionuț Sandu este medic primar chirurgie generală și are supraspecializare în chirurgia tiroidiană și endocrină. Acesta are expertiză printre altele în chirurgia minim invazivă a tiroidei și a glandelor paratiroide, chirurgia robotică tiroidiană și chirurgia cancerului tiroidian avansat

Medicul argeșean are la activ peste 3.000 de cazuri de chirurgie tiroidiană și paratiroidiană soluționate, plus alte mii de operații dificile.

Ionuț Sandu este din 2016 angajat al Institutului Național de Endocrinologie ”C.I. Parhon”, în cadrul secției chirurgie endocrină

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura