ACUM! TREI CADAVRE descoperite în Argeș

Descoperire șocantă în Argeș. Trei cadavre au fost descoperite în urmă cu scurt timp.

În urma informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la faptul că, într-o locuință din localitatea Bârla, au fost găsite trei persoane decedate, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

În seara zilei de 30 aprilie a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, într-o locuință din localitatea Bârla, este posibil ca trei persoane să fie inconștiente, întrucât nu răspund apelurilor aparținătorilor.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, împreună cu pompierii argeșeni, s-au deplasat la fața locului și au pătruns în locuință, unde au găsit trei persoane, o femeie de 60 de ani și doi bărbați, de 67 de ani, respectiv 70 de ani, decedate, fără urme de violență, din primele verificări.

Trupurile celor trei persoane vor fi transportate la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările vor continua, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, informează reprezentanții IPJ Argeș.

Lasă un răspuns