Primarul Dan Stroe, omul care a transformat comuna Bradu

Primarul comunei argeșene Bradu, Dan Stroe, a reușit să își aducă comunitatea la nivelul dorit de cetățenii localității. Aflat la cel de-al doilea mandat, primarul Stroe a reușit să implementeze în acest timp numeroase proiecte, fiind unul dintre cei mai activi primari din judeţ.

Printre cele mai importante realizări ale sale se numără una dintre cele mai moderne creșe din județ, asfaltarea drumurilor din localitate, care acum sunt cu adevărat la standardele unei comune europene si se poate circula mult mai ușor și în siguranță.  Acest lucru a avut un impact pozitiv asupra economiei locale, ducând la sporirea imvestitilor și la cresterea afacerilor. De asemenea, modernizarea drumurilor a făcut ca accesul în comună să fie mult mai ușor și mai rapid, ceea ce a fost binevenit pentru toți aceia care locuiesc în zonă.

Primarul de la Bradu a reușit să înceapă și multe alte proiecte importante, cum ar fi dezvoltarea infrastructurii în general, dar și îmbunătățirea sistemului de alimentare cu apă potabilă și de canalizare. Aceste proiecte sunt foarte importante pentru cei care locuiesc în comună, astfel încât toți să aibă acces la servicii esențiale la nivel modern și adecvat, totul la nivelul secolului 21.

Primarul Stroe şi-a câştigat respectul şi ataşamentul oamenilor din localitate fiind cunoscut şi apreciat pentru dedicarea sa față de cetățeni și față de nevoile comunității locale. Acest lucru a ajutat la îmbunătățirea relației dintre cetățenii din zonă și autorități, oferind o mai bună comunicare și transparență față de comunitate. “Majoritatea brădenilor au văzut că sunt un om serios, sunt ordonat, îmi place să fac lucrurile aşa cum trebuie. Îmi place să muncesc, stau mai mult la primărie decât acasă. Comuna Bradu este familia mea, este o familie mai mare şi încerc să mulţumesc pe fiecare”, sublinia chiar primarul comunei Bradu, Dan Stroe. 

Şi ca să ne convingem cât de apreciat este primarul Stroe în rândul localnicilor, am stat de vorbă cu o parte dintre cetăţeni, aceştia având într-adevăr numai cuvinte de laudă la adresa edilului. “Este primarul care a schimbat cu adevărat faţa comunei. Este un primar dedicat şi un om cu care poţi să stai de vorbă oricând. Spun asta pentru că tot timpul ne ascultă nevoile, problemele şi de fiecare dată caută soluţii. Este trup şi suflet pentru comuna noastră”, a declarat Andrei, un cetăţean al comunei Bradu.

Ioana, o tânără mămică din localitate este extrem de încântată de o altă investiţie dusă la bun sfârşit de către primarul Stroe şi anume creşa modernă. “Primarul este un om atent la nevoile noastre. Spre exemplu, pe noi, tinerii părinţi ne ajută foarte mult creşa din comună. Este o investiţie care vine în folosul nostru pentru că ne putem lăsa prichindeii într-un spaţiu sigur şi modern, în timp ce noi putem merge la lucru. În acest fel ştim că micuţii noştri sunt în siguranţă. Este o investiţie de care aveam cu adevărat mare nevoie”, ne-a declarat Ioana. 

Iată că primarul Dan Stroe şi cetăţenii din comună fac o echipă imposibil de învins. Edilul pune pe primul loc nevoile şi problemele acestora, în timp ce locuitorii au toată încrederea că dificultăţile cu care se confruntă pot să fie rezolvate, având un adevărat prieten în fruntea Primăriei Bradu. 

Primarul Danut Trandafir Stroe este o figură importantă in PSD Arges si comuna Bradu și un lider valoros cu o experiență relevantă în probleme de gestionare a unei comunități. Prin realizările sale și prin abordarea sa de lucru a reușit să aducă o schimbare pozitivă în comunitatea sa. Este un exemplu relevant pentru toți cei care doresc să-și vadă comunitățile prospere si dezvoltate.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura