Doliu imens! Colegiul Medicilor a făcut anunțul: Transmitem cele mai profunde condoleanțe!

Colegiul Medicilor din România a făcut un anunț tragic! Potrivit informațiilor apărute , medicul de la Maternitatea Polizu care a ajuns joi în stare gravă la Spitalul Universitar s-a stins din viață.

Dr. Nicușor Brănescu a ajuns joi în stare gravă la Spitalul Universitar după ce s-a împușcat cu un pistol cu bile de cauciuc.

Colegiul Medicilor din România a făcut un anunț tragic

„Cu inimile îndurerate, transmitem cele mai profunde condoleanțe pentru pierderea Dr. Nicușor Brănescu. Suntem profund marcați de această veste tristă și ne unim în durerea familiei și a apropiaților în aceste momente de tristețe și grea încercare.

Cuvintele pot părea neputincioase în fața unei pierderi atât de mari. Dr. Nicușor Brănescu a fost o persoană extraordinară, dedicată profesiei medicale și iubită de pacienți și colegi deopotrivă. Contribuția și eforturile sale în comunitatea medicală vor rămâne întotdeauna vii în amintirea noastră.

În calitate de medic, a fost o sursă de inspirație pentru mulți, salvând vieți și aducând alinare celor aflați în suferință. Pasiunea, compasiunea și devotamentul său pentru sănătatea și bunăstarea pacienților vor rămâne o amintire puternică și o moștenire valoroasă”, a transmis Prof. Univ. Dr. Daniel Coriu, președintele al Colegiului Medicilor din România, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura