Caz șocant în Argeș! Copilă de 10 ani, VIOLATĂ de tată și de fratele acesteia!

O fetiță de zece ani din comuna argeșeană Poiana Lacului a trecut prin momente greu de imaginat timp de doi ani din cauza terorii la care a supus-o propriul său tată care a violat-o, a bătut-o și a amenințat-o constant să nu spună nimic pentru a își satisface în continuare poftele bolnăvicioase cu biata copilă. Rămasă fără mamă, micuța a devenit obiect sexual pentru tatăl său care, mai ales atunci când consuma alcool, se transforma într-o bestie și își siluia în moduri inimaginabile copilul.

La ceva timp, exemplul nefast al tatălui l-a urmat și fratele minor al copilei de zece ani, care, la rândul său, a început să își satisfacă poftele cu fetița. Ca și cum ororile prin care a trecut nua r fi fost de ajuns, fetița a fost oferită și la doi vecini, care la rândul lor au violat-o în repetate rânduri.

După o perioadă îndelungată de chinuri, copila, deși în vârstă de numai zece ani, a avut curajul să meargă la Poliție și să-l denunțe, în primă fază, pe fratele său pentru abuzurile comise.Teama de răzbunarea tatălui a făcut-o să nu sufle un cuvânt despre teroarea la care o supunea acesta. Adevărul a ieșit la iveală când fratele a fost chemat la audieri și recunoscând că și-a violat sora, l-a dat în fapt și pe tatăl lui de la care, șocant, a spus că a luat exemplu.

Advertisement

Lasă un răspuns