Festivitate de absolvire la Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni!

Zi plină de emoţii pentru elevii Liceului Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni. Cu emoţii şi bucurie, peste 200 de elevi din clasele terminale ale Liceului Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni au participat la ceremonia de absolvire.

Alături de aceştia s-au aflat          prietenii, familia şi, bineînţeles, conducerea unităţii de învăţământ din Mioveni. „Mulţumim foarte mult oaspeţilor noştri, care ne-au onorat cu prezenţa la acest minunat eveniment. Pentru început, o să invităm absolvenţii să vină în faţa dumneavoastră“, şi-a început discursul directorul Gheorghe Dinuţă. Directorul unităţii de învăţământ din Mioveni este în permanent dialog cu factorii de decizie pe plan local, cu reprezentanţii marilor companii şi întotdeauna caută cele mai bune soluţii pentru ca elevii să facă primii paşi către o carieră de succes încă din anii de studiu.

Ion Georgescu: „Se încheie o etapă a vieţii“

Elevii au răspuns „prezent“ pentru ultima dată în momentul în care diriginţii au strigat catalogul şi au părăsit băncile şcolii cu emoţie, bucurie şi entuziasm către o nouă etapă a vieţii lor. La evenimentul de la prestigiosul liceu din Mioveni au participat oficialităţi locale, în frunte cu primarul Ion Georgescu, reprezentanţi ISJ Argeş, dar şi reprezentanţi ai companiilor cu care liceul din Mioveni derulează parteneriate importante. Primarul Ion Georgescu a transmis şi el un mesaj emoţionant cu prilejul prezenţei la evenimentul de la Mioveni. „Este un moment important pentru şcoală. Încă o generaţie a finalizat studiile. Este important şi pentru voi. Spun asta, pentru că astăzi se încheie o etapă a vieţii şi astfel mergeţi spre o nouă provocare“, a transmis primarul Ion Georgescu.

Alături de primar s-a aflat şi viceprimarul Ciprian Ţurlea. „Îmi doresc ca oraşul Mioveni, judeţul Argeş şi România noastră să aibă un viitor frumos şi strălucitor. Mulţumesc profesorilor pentru munca pe care o depun. De asemenea, să nu uitaţi că profesorii şi părinţii vă doresc numai şi numai binele“, a punctat şi viceprimarul Ciprian Ţurlea.

Evenimentul s-a încheiat cu un moment mult aşteptat de către toţi elevii, acela în care a fost aruncată toca. Acest moment a simbolizat sfârşitul uneia dintre cele mai frumoase etape din viaţa oricui. Din acest moment, absolvenţii liceului din Mioveni păşesc, cu paşi repezi, spre noi provocări, iar noi le dorim mult succes!

Lasă un răspuns