Bătaie CRUNTĂ în vestiarul echipei FC Argeş! Francezii i-au COTONOGIT pe români

Arbitrul central Rares George Vidican alaturi de fotbalistii argeseni Grigore Ioan Turda si Costinel Andrei Tofan Costinel Andrei Tofan in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si FC Arges, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, miercuri 1 martie 2023. Craiova *** The central referee Rares George Vidican with Argesian footballers Grigore Ioan Turda and Costinel Andrei Tofan Costinel Andrei Tofan in the football match between the University of Craiova an

La finalul partidei de ieri cu Dinamo, Calcan, unul dintre fotbaliştii cu evoluţii decente în acest sezon la FC Argeş a avut o răbufnire la adresa jucătorilor străini care evoluează la gruparea din Trivale. La 24 de ore de la acele declaraţii făcute de Calcan, Gazeta Spoturilor scrie despre un conflict incredibil între jucătorii străini şi cei români care evoluează la FC Argeş. “Surse de la Pitești povestesc că înaintea partidei cu „câinii” ar mai fi existat o scenă în care Njike l-ar fi bătut pe Calcan. 

Românul a avut luni seară un discurs în care a dezvăluit că fotbaliștii Argeșului nu colaborează, ei se ceartă: „Cum am ajuns aici? Întrebați-i pe străinii din echipă, chemați-i și pe ei la interviuri și cereți-le explicații!”. 

Conflicte între românii și străinii din lot au apărut încă de astă-vară. Antrenorii și conducerea executivă nu au reușit să rezolve problema aceasta, care s-a amplificat până când a explodat în bătăi între coechipieri”, anunţă Gazeta Sporturilor.

Advertisement

Lasă un răspuns