Expoziţie dedicată copiilor, la Muzeul Județean Argeș

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, a participat la vernisarea unei expoziții dedicate Zilei Copilului la Muzeul Județean Argeș. La manifestare, care a fost unul mix, presărat cu un recital, dar și cu ateliere de pictură la care au participat copiii de la Școala Gimnazială Nr 10 “Marin Preda” din Pitești, au participat și cadre didactice, precum și directori din cadrul instituțiilor de cultură din subordinea Consiliului Județean Argeș.

“Este o mare bucurie pentru noi să participăm astăzi la vernisajul unei expoziții de suflet, o expoziție dedicată zilei de 1 Iunie. Aș vrea de la bun început să vă mulțumesc vouă, dragi copii și  să adresez felicitări tuturor elevilor, tuturor cadrelor didactice și celor implicați în organizarea acestui eveniment” – Cornel Popescu, manager Muzeul Județean Argeș.

“Vă mulțumesc în primul rând pentru invitație. Vreau să vă urez “La mulți ani”, dragi copii, să fiți mereu voioși, plini de viață și să ne dați speranța că societatea noastră are un viitor. Felicit și conducerea Muzeului Județean Argeș pentru că această instituție își îndreaptă atenția și către copii prin activitățile derulate.

 Sunt bucuros să văd că sunt manifestări dinamice, că este un mix de activități aici. Știu că actuala generație este învinovățită că stă prea mult pe zona de online, dar iată că noi avem aici copiii care s-au dedicat artei, care pictează și vă felicit pe toți” – Adrian Dumitru Bughiu, vicepreședinte Consiliul Județean Argeș.

Toți copiii participanți au fost premiați pentru activitatea lor.

Advertisement

Lasă un răspuns