Toată lumea e în lacrimi! A murit o cunoscută actriță. Din nefericire, cancerul a răpus-o

Actrița canadiană Samantha Weinstein, care a jucat în remake-ul din 2013 al filmului ”Carrie”, bazat pe romanul cu același titlu al lui Stephen King, a murit, pe 15 mai, la Spitalul Princess Margaret din Toronto.

O cunoscută actriță a murit la 28 de ani din cauza cancerului ovarian. Actrița, în vârstă de 28 de ani, fusese diagnosticată în 2021 cu o formă rară de cancer ovarian, potrivit Deadline.

Moartea sa a fost anunțată pe pagina de Instagram de către familia ei. „După doi ani și jumătate de tratament dur împotriva cancerului și o viață întreagă de filmări în jurul lumii, împrumutându-și vocea unor personaje din filmele de desene animate, compunând muzică și știind mai multe despre viață decât majoritatea oamenilor, Samantha a plecat spre următoarea ei aventură, ” a scris în mesaj familia ei.

A interpretat rolul Heather din remake-ul ”Carrie”, din 2013

Lansându-și cariera în 2003 în lumea divertismentului, ca actor copil, cu un rol într-un episod din serialul canadian ”The Red Green Show”, Weinstein a continuat să apară în seriale precum ”The Winning Season” (2004), ”Wild Card” (2005), ”The Border” (2008), ”Less Than Kind” (2010, ”Alias Grace” (2018) și ”Burden of Truth” (2020), printre altele.

De asemenea, a interpretat rolul Heather din remake-ul ”Carrie”, din 2013, un film de groază regizat de Kimberly Pierce cu actorii Cholë Grace Moretz și Julianne Moore. Este al doilea remake al filmului ”Carrie” din anul 1976, bazat pe romanul cu același titlu al lui Stephen King.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura