Miruna Ioniţă, Princess of the World 2023

Anul acesta concursul Princess of the World a avut loc în Bulgaria în perioada 17-23 Iunie. Titlul Princess of the World 2023 a fost câștigat de către modelul argeșean Miruna Ioniţă și nu doar atât, Miruna a obținut două premii în cadrul acestui concurs internațional şi anume: Miss Elegance și Locul I Princess of the World .

Concursul s-a desfășurat la Albena și au participat modele din aproximativ 20 de ţări. Concurentele au avut de prezentat 3 ținute, interviu în limba engleză cu jurații și o probă de talent!

Miruna a intrat în finala concursului în urma participării la preselecția pe România care a avut loc la București și a obținut locul 1 și ulterior a reprezentat România în cadrul finalei internaționale.

Miruna a evoluat sub ochii presei argeșene, iar noi suntem mândri că suntem reprezentati peste hotare de copii frumoși și talentați! Reamintim că Miruna este castigătorarea a nenumărate concursuri de modeling si talent atât în România cât și peste hotare de la o vârstă destul de fragedă. A reprezentat cu succes România în 2019 în SUA la cel mai prestigios concurs World Championship of Performing Arts, unde a câștigat medalia de aur la secțiunea dans etnic, în Elveția de unde s-a întors cu medalia Talent Swiss, în Serbia unde a câștigat titlul Miss Interntional, în Spania de unde s-a întors cu Silver Medal Teens Category și multe alte premii și apariții în reviste de fashion din România și din străinătate.

Miruna participă în permanenţă la evenimente cu tematică Fashion și este nelipsită la majoritatea evenimentelor din Argeș.

Anul acesta o vom vedea la cel mai mare festival de modă de la Cluj, City Fashion Week 2023 organizat la Wonderland Resort și prezentat de către Victor Slav, unde desegneri celebri din România își vor prezenta ţinutele.

Îi urăm succes și vom urmări îndeaproape aceste evenimente!

Ne bucurăm ca frumusețea și eleganta vin din Argeș!

Advertisement

Lasă un răspuns