ȘOCANT! Patronul unui azil de bătrâni a încercat să-și dea foc. Căminul a fost închis ieri. Nereguli grave!

În această dimineață, a avut loc un incident șocant în fața primăriei din Constanța. Patronul unui cămin pentru vârstnici, care a fost închis ieri, a încercat să-și dea foc. Acesta a fost oprit la timp.

Patronul căminului de vârstnici a cedat presiunilor

Un incident șocant a avut loc în această dimineață, în fața primăriei din Constanța. Patronul unuia dintre căminele de vârstnici din Eforie Nord care funcționau fără autorizație. Acesta a cedat presiunilor și a încercat să-și dea foc.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 6:30, atunci când bărbatul s-a apropiat de clădirea Primăriei Constanța, unde funcționează și Prefectura. Intenția sa ar fi fost să ajungă la Prefectură, însă ar fi confundat instituțiile.

Șeful căminului de vârstnici a amenințat că se va sinucide, apoi s-a stropit cu benzină.

La fața locului au intervenit salvatorii. Pompieri, medici, polițiști și jandarmi s-au deplasat la Primăria Constanța. Bărbatul a fost mobilizat de un polițist. Acesta a fost transportat la secția exterioară de neuropsihiatrie a Spitalului Județean de la Palazu Mare, unde a primit îngrijiri medicale. Medicii nu au dat detalii despre starea în care se află pacientul.

Advertisement

Lasă un răspuns