Un elev din Piteşti a fost diagnosticat cu LEUCEMIE! Viaţă pentru Rareş

Dramă pentru un adolescent din judetul Argeș. Plecat la mare, la Festivalul Neversea, i s-a făcut rău și parintii l-au dus la spital, acolo unde medicii le-au dat cea mai dură veste: copilul lor are leucemie. Impresionant, de-aseară, de la aflarea veștii, prieteni, colegi, cunoscuți și necunoscuți, s-au mobilizat într-o campanie pentru a dona sânge pentru Rareș.

Rareș are 16 ani și în aceste fotografii apare alături de prieteni în drum spre Festivalul Neversea de la mare. Era fericit, a dansat si a cântat noapte de noapte.

Nimic nu avea să prevestească ce se va întâmpla. Din senin gâtul lui Rareș s-a umflat și toți au crezut că are oreion. Părinții au ajuns la Constanța și au plecat cu el la București, la Institutul Matei Balș. Acolo, după mai multe teste și analize, medicii le-au dat o veste îngrozitoare: Rareș are leucemie.

Rareș a fost trimis de urgență la Spitalul Fundeni unde este acum internat. Are nevoie de sânge și prietenii se mobilizează să doneze.

Imediat, click după click s-a anunțat pe rețelele de socializare că Rareș are probleme, iar cunoscuții fac o mobilizare generală ca sa il salveze.

Sunt mii de mesaje prin care oamenii anunță că merg să doneze sânge. Cei care vor să facă acest lucru pot dona la oricare centrul de transfuzii sanguine din România cu mențiunea:

Pentru Baciu Rareș George

Institutul Clinic Fundeni

Secția Pediatrie I

Grupa de sânge A, RH pozitiv

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura