Angajata unei primării, UCISĂ de concubin cu mai multe lovituri de cuţit!

O femeie în vârstă de 57 de ani, angajată a Primăriei din Baia de Fier, a fost ucisă duminică seara de concubinul ei care, în urma unui conflict spontan.

Bărbatul i-a aplicat acesteia mai multe lovituri de cuţit în zone vitale, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Potrivit sursei citate, duminică seara, Poliţia oraşului Novaci a fost sesizată prin apel de urgenţă de un bărbat despre faptul că a ucis-o pe concubina sa.

“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii însoţiţi de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, iar din primele cercetări au stabilit că un bărbat de 55 de ani, din judeţul Argeş, în timp ce se afla la locuinţa concubinei sale din comuna Baia de Fier, pe fondul unui conflict spontan, i-ar fi aplicat femeii mai multe lovituri cu un cuţit. Echipajul medical sosit la faţa locului a constatat decesul femeii de 57 de ani, trupul acesteia fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei”, au transmis reprezentanţii IPJ Gorj, potrivit Agerpres.

Bănuitul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj pentru audieri, urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun în cauză.

Advertisement

Lasă un răspuns