SCANDAL IMENS! Șeful Arestului din Argeş, a fost reţinut!

Şeful Centrului de Reținere și Arest Preventiv din Argeș, comisarul-șef Ciprian Marangoci, se află în mijlocul unui scandal de corupție, potrivit unor surse oficiale. Vineri, 28 iulie, a avut loc o operațiune de amploare, în urma căreia procurorii DIICOT Piteşti l-au audiat pe acesta pentru a clarifica suspiciunile care planează asupra sa.

Descinderile în forță, desfășurate vineri seară la Centrul de Arest, au vizat strângerea probelor necesare pentru a demara o anchetă în ceea ce pare a fi un caz grav de corupție. În urma interogatoriilor prelungite, comisarul-șef Ciprian Marangoci a fost reținut pentru 24 de ore, iar sâmbătă, 29 iulie, judecătorii vor decide măsurile care se impun în cazul său.

Surse judiciare au confirmat că acuzațiile la adresa șefului Centrului de Arest se referă la presupuse acte de corupție în exercitarea funcției sale. Conform acestor surse, ofițerul ar fi primit mită de la rudele unui deținut pentru a facilita diverse avantaje în timpul detenției acestuia. Beneficiile menționate ar fi inclus primirea de pachete sau permisiunea de a efectua vizite suplimentare.

Advertisement

Lasă un răspuns