ARGEȘ: O Viață în Luptă: Povestea emoționantă a lui Ianis și drumul său prin Chinuri către Speranță!

Povestea Emoționantă a Micului Luptător Ianis Rebegea și Drumul său prin Chinuri și Curaj către Speranță”

Un curajos copil din familia Rebegea din Topoloveni, Ianis, a trăit o dramă copleșitoare în ultimii doi ani. În vara lui 2021, viața lui s-a schimbat dramatic când a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier. Pentru a-i salva viața, a fost supus unei operații riscante, care, în cele din urmă, i-a afectat vederea. Cu toate acestea, Ianis nu a renunțat niciodată la luptă.

Operația a fost un proces dificil și dureros, dar Ianis a dat dovadă de un curaj remarcabil. După intervenția chirurgicală, el a trebuit să înceapă din nou, să învețe să vorbească, să mănânce, să meargă singur și să scrie, asemenea unui bebeluș. Cu perseverență și voință puternică, el a reușit să depășească toate provocările și să demonstreze lumii întregi că nimic nu-l poate înfrânge.

Cu toate că a reușit să depășească prima bătălie cu boala, viața lui Ianis a fost din nou lovită de necruțătoarea recidivă. Medicii din Italia, unde se afla în tratament, au anunțat că o a doua intervenție chirurgicală pe creier este absolut necesară. Tumoarea a început să crească din nou și într-un ritm alarmant. În aceste condiții, o nouă operație este programată pentru data de 9 august.

Pentru familia Rebegea, aceasta este o perioadă extrem de dificilă și solicitantă, atât financiar, cât și moral. Cheltuielile medicale sunt ridicate, iar sprijinul moral și emoțional este esențial pentru a face față acestei provocări. Din fericire, comunitatea s-a mobilizat pentru a-i ajuta pe Ianis și familia sa. Mai multe evenimente caritabile au fost organizate, inclusiv un spectacol la Casa de Cultură din Topoloveni, în încercarea de a aduna fonduri pentru tratamentul și recuperarea lui Ianis.

Pentru cei care doresc să sprijine această luptă curajoasă, pot face donații în contul special deschis pentru acest scop. Detaliile contului sunt următoarele: IBAN: RO89BRDE030SV20830770300 Titular cont: Rebegea Roxana.

Advertisement

Lasă un răspuns