TRAGEDIE la Facultatea de Ştiinţe Economice! A MURIT o profesoară

Tragedie la Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii din Oradea. Renumitul cadru didactic, Liana Meşter a încetat din viaţă la numai 48 de ani.

O veste cumplită a căzut peste noi. Draga noastră colegă Liana Meșter a plecat dintre noi, răpusă de o boală nemiloasă, la doar 48 ani.

“Director al Departamentului de Afaceri Internaționale, doamna conf.univ.dr. Liana Meșter a trăit trup și suflet pentru Universitatea din Oradea și Facultatea de Științe Economice, fiind un om dedicat cu toată ființa sa studenților, colegilor și Școlii. Absolventă a Facultății de Științe Economice – Universitatea din Oradea (1997) și doctor în Economie al Universității Babeș-Bolyai (2006), doamna conf.univ.dr. Liana Meșter a urcat treptele ierarhiei universitare, de la preparator (1998), asistent (2000), lector (2002), fiind conferențiar din anul 2008. Pe lângă prodigioasa activitate didactică în domeniul Afaceri Internaționale, doamna conf.univ.dr. Liana Meșter a fost o prezență activă și valoroasă în cadrul comunității academice, fiind din anul 2012 Director al Departamentului de Afaceri Internaționale, departament pe care l-a condus cu echilibru și profesionalism, cu mintea dar și cu inima. A fost membru activ și implicat în Consiliul Facultății de Științe Economice, dar a activat cu entuziasm și profesionalism și în cadrul Asociației Facultăților de Economie din România. A fost un profesor de mare valoare, un cercetător profund și temeinic, a inspirat și condus echipe și proiecte, a contribuit decisiv la dezvoltarea și afirmarea domeniului Afaceri Internaționale în cadrul Universității din Oradea, dar mai presus de toate a fost un OM special, de o eleganță, discreție și modestie rare, un OM cald și de o mare noblețe sufletească, care a slujit Școala până în ultima clipă, cu dedicare supremă.

Ne exprimăm profundul regret și nemărginita tristețe la despărțirea mult, mult prea timpurie de draga noastră colegă. Nu te vom uita niciodată, draga noastră Liana! Dumnezeu să te odihnească și să te aibă în pază! Sincere condoleanțe familiei îndurerate”, transmit reprezentanţii instituţiei de învăţământ.

Advertisement

Lasă un răspuns