Tragedie fără margini în familia unei profesoare din Argeș! Fiul său A MURIT!

Cu doar o lună în urmă, Rareș, fiul unei profesoare din Argeș, avea o viață normală, ba chiar era un elev cu rezultate foarte bune, dar toate visurile sale și ale familiei s-au năruit sâmbătă.

Tânărul Rareș nu a acuzat niciun simptom până în momentul în care a fost diagnosticat cu nemiloasa boală, în urmă cu aproximativ o lună, în timp ce era cu prietenii la festivalul Neversea.

Gâtul a început să i se umfle brusc, așa că a mers de urgență la medic. Părinții lui au venit într-un suflet la Constanța și l-au dus imediat la Institutul Matei Balș pentru a i se face toate investigațiile.

În urma analizelor și testelor făcute, rezultatul a fost unul devastator pentru familia lui Rareș: leucemie. Băiatul a fost transferat la Spitalul Fundeni, acolo unde, astăzi și-a dat ultima suflare. Tânărul s-a stins din viață la mai puțin de o lună de la aflarea veștii.

Părinții lui Rareș au făcut tot posibilul ca să-și salveze fiul. Întrucât era mare nevoie de sânge, aceștia au făcut apel la toți cei care aveau posibilitatea de a dona și de a le ajuta fiul să învingă această boală.

Imediat după aflarea veștii, un număr impresionant de prieteni, colegi, cunoscuți, dar și necunoscuți s-au mobilizat într-o campanie de donare de sânge, pentru a-i da tânărului de doar 16 ani o șansă la viață.

„În urmă cu puțin timp, fiul nostru Rareș s-a stins din viață. Îți mulțumim, Rareș, pentru puținii ani petrecuți împreună. Ne-ai dăruit numai bucurii și fericire. Te iubim, fiul nostru drag! ”, este mesajul plin de durere transmis de mama lui Rareș, cadru didactic la Școala Gimnazială din Băiculești, potrivit Fanatik.

Advertisement

Lasă un răspuns