ŞOCANT! Un bărbat s-a legat de şinele de metrou după ce a pierdut banii la PĂCĂNELE

Incident bizar în această dimineaţă la metrou. Un bărbat s-a legat cu cătuşe de linia de metrou, la Piaţa Unirii. Incidentul s-a produs în jurul orei 11.20.

Bărbatul a coborât pe calea de rulare, pe sensul de mers către Berceni, şi s-a legat cu cătuşe de şine. Acesta a protestat faţă de sălile de jocuri de noroc. “Opriţi păcănelele” se poate citi pe banner-ul pe care bărbatul l-a desfăşurat lângă el.

“Personalul Metrorex a luat măsuri imediate de întrerupere a curentului din șina a 3-a și a anunțat organele abilitate pentru intervenție. La acest moment, personalul Metrorex și personalul Brigăzii de Poliție și ISU intervin pentru a extrage călătorul din calea de rulare în condiții de siguranță. Circulația trenurilor a fost reorganizată și se circulă în sistem pendulă între stațiile Eroii Revoluției – Universitate, linia 1. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, se arată în comunicatul Metrorex.

Advertisement

Lasă un răspuns