Celebru actor de la Hollywood în concediu pe Transfăgărășan!

Celebrul actor Robert Knepper se află în vacanță în România, el fiind cazat la hotelul „Valea cu Pești”, aflat pe Transfăgărășan, pe marginea lacului Vidraru.

„După Gerard Butler, încă un actor celebru de la Hollywood, își petrece vacanța pe Transfagarasan, la hotelul Valea cu Pești. Timp de o săptămână, actorul ROBERT KNEPPER ne-a fost oaspete și s-a bucurat de frumusețea locului, măreția munților, răcoarea lacului Vidraru, oportunitățile oferite pentru distracție și relaxare dar și de empatia și prietenia românilor, bucătăria tradițională și vinurile românești și, nu în ultimul rând, de calitatea și profesionalismul serviciilor oferite de hotelul Valea cu Pești” a anunțat pe Facebook proprietarul hotelului, omul de afaceri Dumitru Grecu.

Starul de la Hollywood, celebru pentru rolul Theodore „T-Bag” Bagwellt din serialul „Prison Break, nu este prima dată când vizitează România.

Robert Knepper a venit pentru prima oară în România în perioadă comunistă, în anul 1985, când a susținut mai multe spectacole alături de câțiva colegi, la Cluj-Napoca, potrivit cazarecurteadearges.ro.

Ulterior, Robert Knepper a revenit în țara noastră de două ori. În mai 2015, a fost la București pentru a participa la East European Comic Con, iar în noiembrie 2019, a stat câteva zile la Timișoara.

Advertisement

Lasă un răspuns