TRAGEDIE la Recea! Fetiță de 7 ani, găsită MOARTĂ într-o casă părăsită!

Deznodământ tragic în cazul unei fetițe de 7 ani căutate încă de luni seară de polițiștii moldoveni, după ce a dispărut de acasă, din satul Recea. Iasmina a fost găsită fără suflare 24 de ore mai târziu, abandonată într-o casă părăsită, iar doi frați, de 21 și 33 de ani, au fost reținuți de oamenii legii, fiind suspectați că au ucis-o pe micuță. 

Actualizare: Unul dintre cei doi frați reținuți, după omorul fetiței din Recea, a fost eliberat. Informația a fost confirmată pentru TVN.md, de către Diana Fetco, șefa Secției Comunicare și Protocol a IGP. Este vorba despre fratele mai mare, bărbatul de 33 de ani, care s-a dovedit că nu era pe loc în momentul comiterii crimei. Preliminar, s-a stabilit că acesta nici nu cunoștea despre cele întâmplate. Tânărul de 21 de ani, care s-ar face vinovat de crimă, urmează să fie supus unui șir de expertize, inclusiv cea psihiatrică. Acesta rămâne în detenție, procurorii urmând să ceară mandat de arest.   

Oamenii legii au intrat în alertă luni seară, după ce o fetiță în vârstă de 7 ani a dispărut de la domiciliu, din satul Recea, raionul Rișcani. Imediat după primirea apelului, mai multe echipe operative au început să caute copila. Inclusiv cu drone și câini de urmă, în speranța că o vor găsi cât mai curând posibil. “Polițiștii din nordul țării, împreună cu colegii de la frontieră, s-au mobilizat și pe tot parcursul nopții au desfășurat și continuă să desfășoare și la moment acțiuni intense de localizare a copilei, folosind toate mijloacele disponibile, inclusiv drone și câini de serviciu. Persoanele care cunosc informații despre locul aflării fetiței sunt rugate să sune la 112 sau la numerele de telefon: 0256-29302, ‎069672902. 

Semnalmente: păr de culoare deschisă, ochi – albaștri, pe obrazul drept – două alunițe. Îmbrăcată în maiou albastru, rochie gri și încălțată în șlapi din cauciuc de culoare roz”.

Acesta a fost mesajul pe care Poliția din Moldova l-a făcut public, marți dimineață, cerând ajutorul oamenilor pentru găsirea copilei.

Advertisement

Lasă un răspuns