ULTIMĂ ORĂ! Un manager de top a murit la 52 de ani, după o înțepătură de viespe!

Un manager de top a murit la 52 de ani, după o înțepătură de viespe. Jochen Goetz, 52 de ani, director financiar la Daimler, a murit t, după a reacție alergică la o înțepătură de viespe, scrie ziarul german Bild.

Goetz, CFO al Daimler Truck, cel mai mare producător de vehicule comerciale din lume, și-a petrecut întreaga viață profesională în grup, unde a activat 36 de ani, de la ucenicia ca funcționar industrial în ceea era atunci Mercedes-Benz AG, la diverse funcții financiare și de control și un post Consiliul de Administrație. Chiar săptămâna trecută, el prezentase cifrele trimestriale de la Daimler Truck, companie la a cărei listare la bursă contribuise.
Bild citează cercuri bine informate care au spus că o înțepătură de viespe a fost fatală pentru managerul de top. Din mediul său se spunea că avea cu el, de cele mai multe ori, o trusă de urgență împotriva înțepăturilor de viespe. Rămâne neclar dacă acest lucru i-a fost la îndemână și sâmbătă, când ar fi fost înțepat de o insectă.
Aproximativ 3 până la 3,5% dintre germani sunt alergici la veninul viespilor sau al albinelor. După o înțepătură, corpul lor eliberează mai multă histamină, cu consecințe groaznice: vasele de sânge se dilată, iar organele vitale nu mai sunt alimentate cu oxigen.

Purtătorul de cuvânt al grupului, Jörg Howe, a declarat că „am dori să rămânem la formula anterioară, de accident tragic, ținând cont de dorința familiei lui Jochen Goetz”.
Jochen Goetz a fost un camion Daimler cu suflet”, a declarat directorul general Martin Daum.

„El a jucat un rol cheie în modelarea companiei Daimler Truck de astăzi și, în calitate de CFO, a lucrat constant pentru ca aceasta să aibă un succes economic”, a adăugat acesta.

Daimler Truck AG., cu sediul central în Leinfelden-Echterdingen, Germania, are 35 de locații principale în întreaga lume și peste 100.000 de angajați.

Advertisement

Lasă un răspuns