A salvat vieți pe bandă rulantă, dar nu și-a putut salva propria viață- cunoscută doctoriță, MOARTĂ!

Salvează vieţi pe bandă rulantă, dar nu pot face nimic în ceea ce priveşte propria viaţă. Ultima săptămână ne-a răpit mulţi doctori.

Anunțul a fost făcut de colegii de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. în această dimineață. Dr. Daniela Maghiar, în vârstă de 58 de ani, fusese diagnosticată în urmă aproximativ trei luni cu cancer în fază avansată.

„Cu profundă tristețe ne luăm rămas bun de la colega noastră dr. Daniela Maghiar, medic primar radiologie și imagistică medicală. Dr. Maghiar a fost medic în cadrul Laboratorului Clinic de Radiologie și Imagistică Medicală al SCJU Arad, fiind o adevărată profesionistă, prietenă și colegă, mereu dedicată profesiei”, este postarea colegilor de la Spitalul Județean pe pagina de Facebook a unității sanitare.

Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!

Daniela Maghiar a absolvit Liceul Sanitar din Arad în 1983 și a studiat la Facultatea de Medicina şi Farmacie „Victor Babeș” din Cluj Napoca, pe care a absolvit-o în anul 1989. A lucrat zeci de ani la Spitalul Clinic Județean din Arad, colegii amintându-și de prezența sa aici încă înainte de unificarea spitalelor.  Până în ultima clipă, a activat ca medic în cadrul Laboratorului Clinic de Radiologie și Imagistică Medicală al SCJU Arad.

Daniela Maghiar a descoperit anul acesta că suferea de o boală gravă, dar momentul descoperirii a fost tardiv, spun apropiații, boala fiind deja în fază avansată.

Advertisement

Lasă un răspuns