Copil de 10 ani , ATACAT de URS pe Transfăgărășan!

Într-o încercare de a experimenta apropierea de natură, o mamă și-a luat copilul în vârstă de aproximativ 10 ani pentru a hrăni un urs liber pe Transfăgărășan. Ceea ce părea inițial a fi o întâlnire cu natura sălbatică a fost aproape să se transforme într-o tragedie, în momentul în care ursul sălbatic s-a repezit spre ei. Momentul tensionat a fost capturat într-un videoclip, care a ajuns ulterior pe internet.

În imaginile surprinse, copilul este încurajat de mama sa să se apropie de urs pentru a-i oferi hrană. Cu toate acestea, întâlnirea a devenit brusc tensionată când ursul s-a apropiat periculos de aproape de cei doi. Copilul a fugit speriat pentru a se proteja, în timp ce mama a ales să rămână fermă, încercând să calmeze situația.

Mama a căutat în grabă în punga pe care o purta pentru a găsi hrană pentru urs. Într-un gest îndrăzneț, a aruncat hrana spre animalul sălbatic, moment în care ursul s-a oprit din atac și a început să se hrănească. Această acțiune riscantă a fost înregistrată în clipul video care a devenit ulterior viral.

Advertisement

Lasă un răspuns