De necrezut! 200 de pasageri au stat blocați șapte ore într-un avion pe pistă!

Pasagerii unui avion Spirit Airlines au rămas blocați pe pista aeroportului timp de 7 ore. Un pasager a criticat compania aeriană bugetară americană Spirit Airlines pe TikTok, spunând că a așteptat șapte ore până când zborul a decolat.

Lindsey Mascera a încărcat un videoclip cu incidentul pe TikTok pe 16 august, arătând interiorul avionului și rânduri de pasageri nemulțumiți.

„Avem acum 200 de pasageri pe acest zbor. Bagajele fiecăruia sunt jos acolo. Cât timp ați așteptat?” a întrebat Mascera ceilalți pasageri.

„Șapte ore”, a răspuns o doamnă aflată lângă Mascera.

Ceilalți pasageri văzuți în videoclipul lui Mascera păreau frustrați și neliniștiți. Unii își priveau telefoanele mobile, în timp ce alții o priveau fix pe Mascera în timp ce vorbea.

„Am fost amânați, și acum suntem înapoi, dar nu se găsesc piloți, și nu primim niciun răspuns”, a spus Mascera aproape la sfârșitul videoclipului ei.

„Nu călătoriți cu Spirit. Este cea mai proastă companie”, a continuat Mascera.

Ulterior, Mascera a încărcat un alt videoclip pe TikTok în aceeași zi, în care se vedea o însoțitoare de zbor oferind pasagerilor rambursări dacă doreau să debarce, scrie Insider.

„Dacă doriți să coborâți de pe aeronavă, puteți coborî și vă vom emite o rambursare”, a spus însoțitoarea de zbor.

În aprilie 2022, Departamentul de Transport al SUA a declarat că Spirit Airlines a primit cel mai mare număr de plângeri din partea pasagerilor din SUA. Plângerile legate de compania bugetară au variat de la anulări de zboruri la întârzieri de zboruri și conexiuni ratate, conform DOT.

Reprezentanții lui Mascera și ai Spirit Airlines nu au răspuns la cererile de comentarii.

Advertisement

Lasă un răspuns