Renumitul medic cardiolog, Adrian Tase, prezent la Congresul anual al Societății Europene de Cardiologie

În perioada 25-28 august, la Amsterdam se desfășoară Congresul anual al Societății Europene de Cardiologie. La evenimentul din Țările de Jos este prezent și renumitul medic cardiolog argeșean, Adrian Tase. Evenimentul de la Amsterdam reunește medici și cercetători din domeniul cardiologiei, fiind dezbătute teme de actualitate din această ramură medicală și de asemenea sunt prezentate ultimele tratamente în domeniu.

Chiar în urmă cu scurt timp a avut loc ceremonia de deschidere a evenimentului la care sunt prezenți medici și cercetători din lumea întreagă. Nouă, celor din Argeș nu ne rămâne decăt să ne mândrim cu faptul că pe cele mai înalte scene ale cercetării medicale suntem reprezentați de o figură eminentă, precum medicul Adrian Tase.

Mai mult, renumitul medic argeșean va prezenta mâine o lucrare în cadrul evenimentului, sesiunea de mâine numindu-se “Provocări în hipertensiunea arterială”. Pe această cale îl felicităm și noi pe medicul argeșean Adrian Tase și îl așteptăm cu cele mai proaspete vești.

Advertisement

Lasă un răspuns