Viorel Tudose l-a făcut PRAF pe Nicolae Dică

Nicolae Dică a fost făcut praf de către unul dintre oficialii de la FC Argeș, respectiv de către Viorel Tudose, principalul sponsor al clubului din Trivale, el fiind deranjat de faptul că fostul atacant, crescut de echipa alb-violet, a refuzat să preia banca tehnică a acesteia după ce Alexandru Pelici a fost demis, ca urmare a startului slab de sezon înregistrat în Liga 2.

„Sunt foarte dezamăgit și mâhnit. Simt că foștii mari fotbaliști ai lui FC Argeș nu doresc să ne ajute la greu sub nicio formă. Unul dintre ei este domnul Nicolae Dică, cel care dacă nu era FC Argeș în viața lui poate că nu ajungea niciodată la Steaua (n.r. actuala FCSB) și devenea un vânzător sau muncitor prin raioanele de la Bricostore sau Carrefour.

Ca suporter al lui FC Argeș mi-l doresc în continuare pe Dică antrenor principal la noi, dar ca manager, oficial și sponsor vă anunț public că atât timp cât eu voi ma fi la aceasta echipă Dică nu va mai avea șansa niciodată să mai fie antrenorul lui FC Argeș. Vă garantez! De ce? Ce mi-a făcut el mie nu se face niciodată. Mă înțeleg cu el să vină la FC Argeș, îl așteptăm să vină de la Budapesta, iar el se duce în Botoșani“, a declarat Viorel Tudose pentru Pro Sport.

Advertisement
One Comment

Lasă un răspuns