Accident TERIBIL pe A1! Maşină lovită de un TIR

Doua persoane au fost ranite într-un grav accident rutier survenit, duminică după amiaza, pe Autostrada A1, la kilometrul 289, la limita dintre județele Sibiu și Alba, pe sensul de deplasare Sibiu – Sebeș.

Din informațiile preliminare, se pare că o tânără de 28 de ani, din județul Gorj, conducând pe banda a doua, a pierdut controlul mașinii din cauza neatenției.

Aceasta a acroșat un ansamblu de tip tir care circula pe banda 1, apoi s-a izbit de parapetul median al autostrăzii.

În urma impactului conducătoarea auto și pasagerul ei, un tânăr de 28 de ani, din județul Gorj, au fost răniți, suferind traumatisme craniene și contuzii multiple.

Ambii se aflau în stare conștientă la momentul intervenției.

Echipaje de intervenție de la ISU Sibiu, printre care două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, și o autospecială de stingere, au sosit de urgență la locul accidentului, oferind primul ajutor victimelor.

Cei doi tineri răniți au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe din Sibiu pentru investigații medicale amănunțite și îngrijiri specializate.

Din cauza accidentului, circulația pe benzile 1 și 2 a fost blocată, iar vehiculele au fost redirecționate către banda de urgență, creându-se astfel condiții de trafic îngreunat în zona respectivă.

Potrivit IPJ Sibiu, polițiștii Biroului Poliție Autostrăzi A1 Rm. Vâlcea – Deva intervin la un accident rutier produs pe A1, km. 289, la limită cu județul Alba, pe sensul Sibiu – Sebeș.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe banda 2, pe fondul neatenției în conducere, o tânără în vârstă de 28 de ani, din jud. Gorj, a pierdut controlul direcției de deplasare, a acroșat un ansamblu tir condus pe banda 1 după care a intrat în coliziune cu parapetul median.

În urma evenimentului, conducătoarea auto și pasagerul din autoturism, un tânăr în vârstă de 28 de ani, din jud. Gorj, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital conștienți.

Banda 1 și 2 sunt blocate, traficul desfășurându-se îngreunat, pe banda de urgență.

Potrivit ISU Sibiu, ISU Sibiu intervine de urgență pe A1 km 289 sensul de mers Sibiu-Sebeș cu două echipaje SMURD dintre care unul cu medic și o autospecială de stingere, la un accident rutier în care sunt implicate un autocamion și un autoturism.

Două persoane primesc îngrijiri medicale, este vorba de un bărbat de 28 de ani care a suferit un traumatism cranian și o femeie de 28 de ani care a suferit și ea un traumatism cranian și prezintă multiple contuzii.

Ambii sunt conștienți și sunt transportați la UPU Sibiu.Doua persoane au fost ranite într-un grav accident rutier survenit, duminică după amiaza, pe Autostrada A1, la kilometrul 289, la limita dintre județele Sibiu și Alba, pe sensul de deplasare Sibiu – Sebeș.

Din informațiile preliminare, se pare că o tânără de 28 de ani, din județul Gorj, conducând pe banda a doua, a pierdut controlul mașinii din cauza neatenției. Aceasta a acroșat un ansamblu de tip tir care circula pe banda 1, apoi s-a izbit de parapetul median al autostrăzii.În urma impactului conducătoarea auto și pasagerul ei, un tânăr de 28 de ani, din județul Gorj, au fost răniți, suferind traumatisme craniene și contuzii multiple. Ambii se aflau în stare conștientă la momentul intervenției.Echipaje de intervenție de la ISU Sibiu, printre care două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, și o autospecială de stingere, au sosit de urgență la locul accidentului, oferind primul ajutor victimelor. Cei doi tineri răniți au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe din Sibiu pentru investigații medicale amănunțite și îngrijiri specializate.Din cauza accidentului, circulația pe benzile 1 și 2 a fost blocată, iar vehiculele au fost redirecționate către banda de urgență, creându-se astfel condiții de trafic îngreunat în zona respectivă.Potrivit IPJ Sibiu, polițiștii Biroului Poliție Autostrăzi A1 Rm. Vâlcea – Deva intervin la un accident rutier produs pe A1, km. 289, la limită cu județul Alba, pe sensul Sibiu – Sebeș.Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe banda 2, pe fondul neatenției în conducere, o tânără în vârstă de 28 de ani, din jud. Gorj, a pierdut controlul direcției de deplasare, a acroșat un ansamblu tir condus pe banda 1 după care a intrat în coliziune cu parapetul median.În urma evenimentului, conducătoarea auto și pasagerul din autoturism, un tânăr în vârstă de 28 de ani, din jud. Gorj, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital conștienți.Banda 1 și 2 sunt blocate, traficul desfășurându-se îngreunat, pe banda de urgență.Potrivit ISU Sibiu, ISU Sibiu intervine de urgență pe A1 km 289 sensul de mers Sibiu-Sebeș cu două echipaje SMURD dintre care unul cu medic și o autospecială de stingere, la un accident rutier în care sunt implicate un autocamion și un autoturism.Două persoane primesc îngrijiri medicale, este vorba de un bărbat de 28 de ani care a suferit un traumatism cranian și o femeie de 28 de ani care a suferit și ea un traumatism cranian și prezintă multiple contuzii.Ambii sunt conștienți și sunt transportați la UPU Sibiu.

Advertisement

Lasă un răspuns