CADAVRU descoperit într-un BLOC din Argeş! Clipe de COŞMAR

Luni a fost făcută o descoperire macabră în Câmpulung. S-a solicitat sprijin de specialitate la 112. Apelantul spunea că o vecină de 46 de ani nu a mai fost văzută, iar omul a mai spus că vecinii au bănuiala că femeia a pățit ceva grav.
La blocul din strada I.C. Brătianu au plecat imediat cadrele Detașamentului de Pompieri din Câmpulung cu o autospecială cu scară de salvare la înălțime și cu un echipaj SMURD.
Pompierii musceleni au încercat varianta ușoară, ușa, însă nu au putut intra, astfel că, au urcat cu scara la etajul al doilea al blocului, au intrat pe unul din geamurile balconului, care era deschis. Au făcut o descoperire macabră. Femeia era căzută în dormitor. Era decedată.
”Am observat că vecina nu mai iese pe balcon, nu se mai auzea nimic de la ea. Am intrat la gânduri. Era ceva în neregulă. Clar se întâmplase ceva. Noi o vedeam zilnic. Era o vecină bună. A găsit-o moartă săraca. Ea era singură. Nu îi știm povestea exact. O mai vizitau unele persoane, neamuri ceva, dar nu erau prea apropiați. Cred că ea era suferindă de ceva, dacă a picat și a și murit. Ne pare rău de ea. Asta i-a fost soarta, ce să mai zicem. Fiecare are firul lui lăsat de Dumnezeu. Dacă mosorul s-a terminat, trebuie să ne rugăm acum de sufletul ei. Să ajungă la Dumnezeu, acolo unde trebuie să ajungă toate sufletele”, spune o vecină de bloc.
”Vai ce ne-am speriat. Nu știam ce se întâmplă. Am înțeles că era o femeie tânără care era moartă în casă. Nu știu dacă era sau nu bolnavă, dar ce boală să aibă să moară așa? Dar am observat că a luat-o la morgă, așa că, dacă medicul de familie nu i-a dat certificat, clar că sunt suspiciuni”, spune o altă vecină a femeii decedate.
La fața locului s-au deplasat și cadrele Poliției Câmpulung care au deschis în cauză un dosar penal, urmând să stabilească după necropsie, cauza reală a decesului femeii.
Trupul neînsuflețit al femeii de 46 de ani a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei sau cauzelor care au condus la decesul acesteia.

Advertisement

Lasă un răspuns