Caravana Ciucaş a ajuns la Budeasa

Voie bună, conectare cu natura, bere rece la draft, premii şi relaxare, acesta este tabloul perfect ce descrie atmosfera din Poiana Budeasa, unde, în weekend, a poposit Caravana Ciucaş. Au fost momente de sărbătoare în comuna argeşeană Budeasa, totul desfăşurându-se într-un cadru cu adevărat mirific. Caravana Ciucaş a ajuns, în weekend, în comuna Budeasa, pentru a susţine iniţiativa Ciucaş pentru natură curată, relaxare adevărată.

Ciucaş militează pentru o natură curată

În Poiana Budeasa, oamenii care au strâns 3 ambalaje din sticlă, doză sau peturi goale şi au venit cu ele la urna de colectare special amenajată s-au putut bucura de un loc curat şi verde, au simţit chemarea naturii şi au fost cinstiţi cu o bere Ciucaş rece, la draft. Berea a fost oferită de celebrul şi inegalabilul Vărul Săndel. Brand-ul de bere Ciucaş militează pentru o relaxare adevărată într-o natură curată.  “Prin acţiunea de astăzi ne-am propus să aducem mai aproape de consumatori mesajul pe care brand-ul Ciucaş îl promovează şi anume: natură curată, relaxare adevărată”, pentru că înţelegem nevoia de a proteja natura şi să o păstrăm curată. Facem acest lucru prin acţiunile de ecologizare pe care le desfăşurăm în diferite spaţii din natură. Anul acesta am demarat o serie de acţiuni şi de evenimente de curăţare cu voluntari, atât externi cât şi colegi de la Ciucaş, prin care am curăţat natura de aproximativ 17 tone de deşeuri. Prin acest eveniment ne propunem să venim cu mesajul educaţional şi într-o formă ceva mai distractivă şi mai pe relaxare, în spiritul brandului Ciucaş. Îl avem, alături şi pe Vărul Săndel care la rândul său va transmite mesajul oamenilor aflaţi astăzi în poiană. Avem jocuri educaţionale prin care să le arătăm cumva impactul pe care noi îl putem avea asupra naturii”, a punctat Veronica Păniţă – Senior Brand Manager Ciucaş

Mihai Rachieru, primarul comunei Budeasa: “Primăria Budeasa întotdeauna a dorit să promoveze locurile frumoase din localitate”

La sărbătoarea din comuna Budeasa a fost prezent şi edilul, Mihai Rachieru. Primarul a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestei iniţiative şi a punctat că oamenii se bucură din plin de acest minunat loc. “Primăria Budeasa întotdeauna a dorit să promoveze locurile frumoase din localitate. Tocmai de aceea am fost bucuroşi că cei de la Ciucaş ne-au abordat pe noi. Să nu uităm că este prima Poiană Ciucaş din judeţul Argeş. La început oamenii au fost puţin reţinuţi, dar în ultima perioadă se bucură foarte mult de această locaţie, iar în week-end este tot timpul plin”, a punctat primarul comunei Budeasa, Mihai Rachieru.

Văru Săndel, mesaj pentru argeşeni

De la acest eveniment nu putea să lipsească Vărul Săndel. Carismaticul artist a transmis un mesaj special pentru argeşeni. “Le doresc argeşenilor să nu uite să se relaxeze, dacă au posibilitatea să bea un Ciucaş proaspăt şi rece şi să nu uite să râdă. Dacă aveţi vreun motiv, să râdeţi pentru că nu ştiţi când vine necazul”. Acesta a fost impresionat şi de Poiana de la Budeasa. “Tocmai ce am ajuns, dar totul este foarte bine. Când o să vină şi micul acela prăjit bine şi su-culent şi cu o bere aburindă lângă, atunci o să fie şi mai bine”, a punctat Văru Săndel.

Iniţiativa Ciucaş a fost primită cu mare bucurie

Iniţiativa Ciucaş a fost primită cu multă bucurie. Oamenii au înţeles şi mesajul transmis de către brand-ul Ciucaş prin intermediul acestei campanii şi au vrut să su-blinieze că relaxarea adevărată nu se poate face decât într-o natură cu adevărat curată. “Campania aceasta este foarte bună. Este important să înveţe lumea să recicleze pentru că în România nu se prea reciclează. Am venit astăzi în poiană cu ardei, cu vinete, cu friptură şi multă bucurie şi voie bună, iar totul merge din plin cu o bere Ciucaş rece, pentru că Berea Ciucaş este cea mai bună”, ne-a declarat o doamnă prezentă la evenimentul de la Budeasa.

O altă doamnă ne-a repetat şi ea sloganul Ciucaş. “Apreciem iniţiativa celor de la Ciucaş. Venim des aici, pentru că stând la bloc nu avem unde să mergem. Chiar dorim să ne relaxăm şi de aceea este important şi mesajul promovat de Ciucaş: natură curată, relaxare adevărată”.

Advertisement

Lasă un răspuns