Elevii Şcolii Gimnaziale “Marin Preda” au revenit la ore!

Au fost momente de bucurie, dar şi de emoţie la Şcoala Gimnazială “Marin Preda”. Elevii au revenit la ore, iar pentru cei din clasele pregătitoare au fost emoţii cu atât mai mari. Prichindeii au luat pentru prima dată contact cu şcoala şi au păşit cu timiditate către o nouă etapă în viaţa lor. În curtea prestigioasei unităţi de învăţământ a fost organizată festivitatea de deschidere a noului an şcolar. Elevii au fost întâmpinaţi cu baloane frumos colorate şi au trăit la intensitate maximă bucuria revederii. Mai mult, prichindeii Şcolii Gimnaziale “Marin Preda” au oferit un moment cu adevărat emoţionant, intonând imnul naţional al României.

Directorul Maria Ramona Vasilescu, gânduri bune pentru elevii unităţii de învăţământ

Prestigioasa unitate de învăţământ din Piteşti se poate lăuda cu un corp didactic de înaltă ţinută, învăţătorii şi profesorii îndrumând primii paşi spre o carieră de succes pentru elevii acestei şcoli. Directorul Maria Ramona Vasilescu a transmis un mesaj special, gândurile ei mergând atât către cei care au păşit pentru prima dată pragul acestei şcoli, cât şi către elevii din clasele mai mari care au revenit la ore după vacanţa de vară. “Mulţumim pentru onoarea de a fi alături de noi la deschiderea noului an şcolar 2023-2024. Mulţumesc oamenilor legii, care alături de cadrele didactice ve-ghează la desfăşurarea într-un mediu sigur a actului educaţional derulat în unitatea noastră de învăţământ. Urăm bun venit în şcoala noastră boboceilor de la clasele pregătitoare, şi ne face o deosebită plăcere să ne reîntâlnim cu elevii de clasele mai mari şi preşcolarii de la grupe mai mari”, a transmis directorul Maria Ramona Vasilescu.

Investiţii importante la Şcoala Gimnazială “Marin Preda”

Şcoala Gimnazială “Marin Preda” va beneficia de investiţii importante în perioada următoare, anunţul fiind făcut cu mare bucurie de către directorul Maria Ramona Vasilescu. “Suntem la începutul unui an şcolar plin de emoţii. Va fi un an plin de provocări pentru că noi vom intra într-un proces de renovare energetică şi ne bucurăm de sprijinul colegilor noştri de la Şcoala “Nicolae Simonide”. Va fi un an greu, dar foarte frumos pentru toată lumea, iar la finalul acestui an vom avea o şcoală mo-dernă şi frumoasă”, a conchis directorul Maria Ramona Vasilescu.

Elevii s-au bucurat de revenirea în bănci

Elevii s-au bucurat din plin de revenirea la şcoală, reîntâlnirea cu colegii şi profesorii fiind una emoţionantă. “Sunt fericit că am revenit la şcoală. M-am bucurat că m-am reîntâlnit şi cu colegii, iar acum îmi doresc să ne facem amintiri de neuitat la şcoală. Îmi doresc ca în noul an şcolar să fiu cât mai si-litor şi să învăţ cât mai multe”, a precizat unul dintre elevii Şcolii Gimnaziale “Marin Preda”. O elevă ne-a mărturisit care sunt planurile ei la începutul noului an şcolar. “Am început foarte bine noul an şcolar. Vreau să învăţ cât mai multe pe parcursul acestui an”, a punctat eleva.

Advertisement

Lasă un răspuns