Tragedie! A MURIT un cunoscut om de afaceri de la noi!

Florin Pasatoiu, un afacerist din Gorj, cadru universitar Facultatea de Stiinte Sociale a Universitatii din Craiova, a decedat dupa ce a cazut cu bicicleta. El a promovat in trecut naratiuni pro-Kremlin.

Pasatoiu, 47 de ani, detinea cel mai mare parc de aventura din Gorj,  in comuna Musetesti.

Politia Orasului Bumbesti-Jiu a fost sesizata prin apel de urgenta, cu privire la faptul ca pe raza localitatii Musetesti, pe partea carosabila, se afla o persoana, posibil decedata. Politistii s-au deplasat la fata locului, stabilind ca un barbat de 47 ani, din comuna Musetesti, in timp ce se deplasa cu bicicleta pe DC 6 Musetesti, a pierdut controlul ghidonului, s-a dezechilibrat si a cazut. In urma cazaturii a survenit decesul barbatului“, au transmis reprezentantii IPJ Gorj.

Florin Pasatoiu era doctor in Sociologie al Universitatii din Bucuresti si era lector la Facultatea de Drept si Stiinte Sociale a Universitatii din Craiova, unde preda relatii internationale si studii de securitate. A absolvit in perioada septembrie-noiembrie 2014 un curs de politica externa organizat la Moscova de Ministerul de Afaceri Externe al Federatiei Ruse.

In 2014, Florin Pasatoiu a intocmit un studiu „From Obsolete Normative to Realpolitik in the EU and Russia Foreign Policy Relation”, in care a incercat sa justifice actiunile agresive ale Federatiei Ruse prin aplicarea conceptelor scolii realiste de relatii internationale, scrie MainNews.

Advertisement

Lasă un răspuns