SCANDAL MONSTRU la o nuntă din Curtea de Argeș! Nașul și mirele au bătut lăutarii!

Sâmbătă noaptea, o nuntă din Curtea de Argeș a devenit scena unui scandal de proporții, derulat într-un cunoscut local din zonă. Conform mărturiilor furnizate de martori, evenimentul a luat o turnură neașteptată, iar tensiunile au izbucnit după miezul nopții.

Momentul inițial de conflict a avut loc imediat după revenirea miresei în local, în urma tradiționalului “furt” al acesteia. Nașul a certat lăutarii ca nu ar fi cântat ceeea ce trebuie și nu au intrat in regia specifică acestei tradiții la răscumpărarea miresei.

După această dispută inițială, a avut loc un alt incident neplăcut când ginerele și-a exprimat nemulțumirea față de lăutari pentru o pauză prea lungă pe care aceștia și-au permis-o.

Într-un gest de revanșă, lăutarii, stânjeniți și iritați de comportamentul mirelui și al nașului, au schimbat repertoriul muzical într-o direcție neașteptată. Această acțiune a dus la un nou episod de conflict, culminând cu atacul fizic al nașului asupra liderului formației de lăutari.

Scandalul s-a intensificat rapid, cu mireasa amenințând că părăsește evenimentul și socrul mic anunțând că va suna la poliție pentru a aplana situația. Cu toate acestea, în cele din urmă, pentru a evita orice intervenție a poliției și pentru a nu strica petrecerea, nașul și mirele s-au liniștit.

Advertisement

Lasă un răspuns