Elev din Argeş trimis în judecată! Şi-a DESFIGURAT colega!

Marţi, polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, cu minorul de 17 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor, cercetat sub măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 22 septembrie a.c., cel în cauză ar fi agresat o colegă de liceu, înainte de începerea orelor de curs, în incinta școlii, în urma agresiunii minora având nevoie de îngrijiri medicale.

Reamintim că, în ziua de 27 septembrie a.c., după administrarea probatoriului, minorul de 17 ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. În ziua următoare, de 28 septembrie, minorul în cauză a fost prezentat de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței competente, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, ulterior fiind dispusă, de către instanța competență, cercetarea acestuia sub măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Tânărul a fost trimis în judecată după ce şi-a desfigurat colega în urma unui incident petrecut la un liceu din Mioveni.

Advertisement

Lasă un răspuns