ȘOCANT! Pacient internat, găsit mort lângă gardul Spitalului Județean!

IPJ Brăila a anunţat că a declanşat o anchetă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă după ce un bărbat de 53 de ani, internat în Secţia de cardiologie, a fost găsit mort, pe timpul nopţii, lângă gardul unităţii sanitare.

Conform Biroului de presă al IPJ Brăila, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, de către un medic de la Spitalul judeţean cu privire la faptul că un bărbat care era internat ar fi plecat din unitatea spitalicească.

„Bărbatul de 53 de ani, din Brăila, a fost găsit în stare de inconştienţă, în exteriorul unităţii spitaliceşti, lângă gardul acesteia, situat pe Şoseaua Naţională Veche, fiind declarat decedat. Acesta a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Brăila în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. În urma activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila s-au sesizat din oficiu şi cu privire la săvârşirea infracţiunii de neglijenţă în serviciu, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt”, se arată într-un comunicat de presă remis duminică de IPJ Brăila.

Advertisement

Lasă un răspuns