Cântăreață celebră de muzică populară, în moarte clinică după un grav accident!

Cântăreața de muzică populară căreia i s-a schimbat viața complet în urma unui accident de mașină. A fost catapultată prin parbriz.

Denisia Paliță a fost victima unul accident cumplit de mașină, care a avut loc chiar în timp ce se întorcea de la un eveniment la care cântase.

Cântăreața de muzică populară care a intrat în moarte clinică după un accident de mașină

O cântăreață celebră de la noi a trecut printr-un accident rutier cumplit, care i-a marcat întreaga existență. În urmă cu 25 de ani, în timp ce se întorcea de la o nuntă de la Vâlcea, Denisia Paliță a fost catapultată direct din parbriz. A intrat în moarte clinică, apoi s-a trezit brusc și a văzut-o pe mama sa care îi ținea lumânarea.

„Se împlinesc 25 de ani de la acel groaznic accident rutier. Eram la școală, la postliceală sanitară la Târgu Jiu, în ultimul an, și începusem, oarecum, să cânt, mergeam cu cei mari, cu cine te lua. Mergeai. Învățai. Acceptai să fii plătit cât ți se oferea…

Am fost, am cântat la nuntă, în comuna Berbești, județul Vâlcea, și am plecat la Târgu Jiu. Am plecat cu șeful de formație, care conducea un Mercedes de ăla vechi, clasic, și cu un coleg solist. Omul se grăbea…

Știu că, la un moment dat, într-o comună am văzut în fața noastră un camion cu pietriș. Am văzut și când camionul a semnalizat stânga, să intre pe un teren. Eu eram în față, lângă șofer”, a povestit Denisia Paliță.

Advertisement

Lasă un răspuns