Câtă durere! Un cunoscut cadru medical din Argeș și-a văzut copilul murind!

Sâmbătă, 21 octombrie, județul Argeș a fost martorul celei mai tragice zile din istoria competițiilor de raliu desfășurate în această regiune. Un spectator pasionat de cursele auto, Ionuț Maricuțu, în vârstă de 37 de ani, și-a pierdut viața în urma unui accident cutremurător care s-a petrecut pe traseul competițional Lerești – Voina.

Nenorocirea a lovit în momentul în care unul dintre piloți a pierdut controlul volanului într-o curbă și a derapat, lovind un autoturism parcat pe marginea traseului, un autoturism care nu avea ce să caute acolo. Ulterior, mașina a lovit spectatorul pasionat de raliu, Ionuț Maricuțu, care se afla într-o zonă interzisă spectatorilor, foarte aproape de traseu.

În urma impactului grav, tânărul a fost transportat de urgență la Spitalul Câmpulung. Toți medicii prezenți au depus eforturi considerabile pentru a încerca să-i salveze viața, iar mobilizarea a fost impresionantă, cu toți profesioniștii medicali la datorie. Cu toate acestea, destinul a fost crud și viața lui Ionuț nu a putut fi salvată. El a decedat înainte să poată fi transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca din Capitală.

Această tragedie a lăsat o comunitate întreagă în suferință și îngenunchetoare a fost vestea primită acasă, la Lerești, de către părinții lui Ionuț. Mama lui, asistentă medicală la un cabinet din Câmpulung, a ajuns de urgență la spital, dar în această situație, nu a putut interveni. Privind neputincioasă prin crăpătura ușii spitalului, a asistat la eforturile medicilor de a salva viața fiului ei, eforturi care, din păcate, nu au fost îndeajuns. Este o poveste tragică care ne amintește de fragilitatea vieții și de impactul profund pe care îl pot avea astfel de evenimente dramatice în comunitate. Sincere condoleanțe pentru familia și prietenii lui Ionuț Maricuțu.

Advertisement

Lasă un răspuns