SCANDAL MONSTRU! O tânără de 17 ani a bătut o jandarmeriţă până a băgat-o în spital!

Caz de noapte minţii în Iaşi. O adolescentă a bătut cu pumnii şi picioarele o jandarmeriţă, după ce convins-o să o ducă neîncătuşată până la autospeciala poliţiei. Victima a avut nevoie între 12 şi 14 zile de îngrijiri la spital, iar tânăra este acum arestată pentru 30 de zile.

Incindentul a avut loc pe 10 octombrie, după un echipaj a fost chemat într-un cartier din Iaşi, din cauza tinerilor agitaţi care perturbau liniştea. Atunci, o tânăra a iniţiat o conversaţie cu o femeie care făcea parte din echipaj şi a solicitat de bună voie să fie dusă acasă cu maşina jandarmeriei. Minora a continuat să îi adreseze jigniri şi insulte femeii fără niciun motv clar şi a fost condusă de aceasta la autospecială, fără a fi încătuşată, pe motivul că este însărcinată, relatează BZI.

Tânăra a găsit atunci momentul perfect pentru a trece la atac. Când jandarmeriţa voia să intre în dubiţă, aceasta s-a năpustit asupra ei, unde a lovit-o cu putere cu pumnul şi picioarele în cap. Femeia a avut nevoie de aproape 2 săptămâni de îngrijire la spital.

Advertisement

Lasă un răspuns