Unui bărbat i s-a făcut rău la volan și a murit. Un alt șofer a intrat intenționat în mașina lui pentru a evita lovirea pietonilor

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din oraşul Rovinari, a decedat în timp ce conducea un autoturism pe străzile din Târgu Jiu. Cel mai probabil, acesta a suferit un infarct, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Potrivit IPJ, în cursul dimineţii, Poliţia municipiului Târgu Jiu a fost sesizată prin apel de urgenţă cu privire la faptul că a avut loc un eveniment rutier cu victime.

Conform unor surse, după ce i s-a făcut rău, bărbatul a pierdut controlul volanului şi risca să lovească pietonii. Un alt şofer a intervenit şi a colizionat autoturismul victimei pentru a evita eventuale accidente, scrie Agerpres.

“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că un bărbat de 61 de ani, din oraşul Rovinari, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 33 de ani, din oraşul Rovinari. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare bărbatului de 61 de ani, însă din păcate a fost constatat decesul. Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului”, au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

Advertisement

Lasă un răspuns