UPDATE! Bărbat de 63 de ani, SPÂNZURAT în Pădurea Trivale

După cum vă anunțam, un bărbat a fost găsit spânzurat în urmă cu scurt timp în Pădurea Trivale. Reprezentanții IPJ Argeș vin cu precizări în acest caz.

În urma informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la faptul că, într-o pădure din Pitești, a fost găsit un bărbat decedat, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

La data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 14:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Piteşti au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, într-un copac dintr-o pădure din Pitești, a fost găsit un bărbat spânzurat.

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești s-au deplasat la fața locului și au stabilit faptul că este vorba despre un bărbat de 63 de ani, din Pitești.

Acesta a fost declarat decedat de către echipajele medicale.
Trupul bărbatului va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările vor fi continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Advertisement

Lasă un răspuns