JENANT! Tzancă Uraganu, invitat special la Balul Bobocilor la un LICEU de RENUME din Piteşti

Situaţie absolut jenantă în învăţământul argeşean. Tzancă Uraganu, un manelist la modă în ţara noastră este invitatul special la Balul Bobocilor la Colegiul Naţional “Zinca Golescu” din Piteşti. Fără a judeca pe nimeni, nu ne putem să afirmăm cu subiect şi predicat că este absolut jenant că o unitate de învăţământ de prestigiu din Argeş îşi asociază imaginea cu un astfel de “artist”. Este uluitor cum un colegiu unde ar trebui să studieze specialiştii de mâine din diferite domenii îşi asociază imaginea cu un manelist cel puţin controversat, care, fără să supărăm pe nimeni, nu poate să fie în niciun moment un model pentru elevii unui astfel de colegiu.

UPDATE!

Echipa de organizare a Balului Bobocilor din cadrul Colegiului Naţional “Zinca Golescu” a transmis un punct de vedere cu privire la articolul publicat de redactorii noştri. Prin intermediul acestui punct de vedere se punctează că manelistul Tzancă Uraganu nu va concerta la evenimentul organizat în acest an. Ca urmare a acestui fapt vă vom transmite punctul de vedere al echipei de organizare, făcând menţiunea că intenţia noastră nu a fost nicio secundă de a defăima prestigiosul colegiu sau pe elevii săi, daor pur şi simplu ne-am exprimat uluirea când am auzit o asemenea informaţie. Pe această cale ne cerem scuze pentru orice deserviciu creat şi redăm în continuare mesajul transmis de echipa de organizare:

“În numele echipei de organizare a Balului Bobocilor Zinca Golescu 2023, vă adresăm solicitarea de a reformula în mod obiectiv și strict informativ articolul dispus pe site-ul dumneavoastră regăsit la adresa (https://ziartopdearges.com/2023/11/02/jenant-tzanca-uraganu-invitat-special-la-balul-bobocilor-la-un-liceu-de-renume-din-pitesti/), astfel încât scopul redacției să nu îndeplinească, în conformitate cu legea, caracterul defăimător indus de titlul articolului.
În plus, vă atragem atenția că informația prezentată în acest articol de 8 rânduri este absolut eronată. Manelistul nu este invitat la Balul Bobocilor Zinca Golescu de anul acesta, ci la o altă petrecere exterioară, care nu este asociată cu numele Colegiului Național Zinca Golescu. Cum puteți identifica la mai puțin de două click-uri pe principalele noastre platforme de comunicare, petrecerea la care artistul menționat va cânta în seara balului este organizată de agenția Privent, ce a dobândit bunul drept să organizeze petreceri cu artiști la libera alegere și, de asemenea, libertatea deplină de a îi promova.
Cu toate aceste justificări, vă sunt solicitate:
– renunțarea la orice fel de adiție defăimătoare la adresa Colegiului Național Zinca Golescu, a echipei de organizare și a artistului amintit în articol
– reformularea în limite obiective a articolului 
– promovarea informației corecte (ÎNCĂ O DATĂ, ARTISTUL TZANCA URAGANUL NU VINE LA BALUL COLEGIULUI NAȚIONAL ZINCA GOLESCU DIN ANUL 2023)”

Advertisement

Lasă un răspuns