Argeș: Drama Robertei, Mireasă la 24 de ani, văduvă la 25!

Viața Robertei este o poveste cutremurătoare de dragoste, bucurie și suferință.

Roberta, o tânără antrenoare de tenis de câmp, cu o diplomă de master în Educație Fizică și Sport, a trăit cele mai frumoase clipe ale vieții sale în vara anului trecut. Însărcinată cu micuța Celin, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Alex, un bărbat tânăr și plin de viață. Împreună, au visat la o viață plină de fericire și bucurie, la o familie minunată ce urma să se înfiripe.

Dar destinul a decis altfel. Într-o miercuri seară tragică, Alex a fost răpus de un accident neașteptat la locul de muncă. Organele sale interne au fost zdrobite, iar viața lui s-a stins prea devreme. A rămas o durere adâncă și un gol imens în inima soției sale, Roberta, care a fost nevoită să facă față acestei tragedii fără egal.

În doar câteva luni, Roberta a trecut de la a fi o mireasă strălucitoare și o viitoare mamă plină de speranță, la a fi o văduvă tânără și singură, care acum își crește singură micuța. Această copilă de un an va crește fără tatăl ei, cunoscându-l doar din fotografii și din poveștile triste pe care mama ei i le va spune. Un om minunat i-a fost luat de lângă ea, iar viața lor a fost dată peste cap într-un mod dramatic.

Advertisement

Lasă un răspuns