ACUM două zile operase un pacient! Cunoscut medic de la noi, MOARTE fulgerătoare la 48 de ani, din cauza epuizării!

Este doliu în lumea medicală din România. Medicul Cristian-Eugen Popescu Blanc a murit la 48 de ani. El lucra în Spitalul Municipal din Arad, dar colabora și cu mai multe clinici private.

A murit medicul Cristian-Eugen Popescu Blanc. Din păcate, renumitul medic s-a stins la doar 48 de ani din cauza epuizării. Tragedia a avut loc, după ce colegii au sesizat absența sa de la serviciu.

Niciodată nu se întâmpla ca medicul Cristian-Eugen Popescu Blanc să nu vină sau să nu anunțe atunci când intervine ceva. Astfel, după ce colegii i-au anunțat absența, medicul a fost găsit fără suflare. Cristian-Eugen Popescu Blanc a făcut infarct, potrivit Special Arad.

Cristian-Eugen Popescu Blanc era medic la Spitalul Municipal, dar colabora și cu alte clinici private din oraș. Specializarea sa era chirurgie generală, dar, în ultimii ani, devenise rezident și pe urologie.

Colegii au doar cuvinte de laudă la adresa sa. De altfel, în urmă cu două zile, medicul Cristian-Eugen Popescu Blanc chiar salvase viața unui pacient, în urma unei operații complexe care avusese loc.

Este o veste care ne-a surprins pe toți. În urmă cu două zile era în sala de operație, a operat un pacient… Am rămas fără cuvinte, Dumnezeu să-l ierte”, spune un coleg al medicului Cristian Popescu Blanc.

Rămâne o veșnică întrebare. De ce oamenii buni ne părăsesc atât, dar atât de devreme!?! Omul care îți zambea până în suflet! Omul și prietenul care a crezut în mine! Atâta sfaturi și încurajări spuse între 4 ochi au să rămână veșnic gravate în sufletul meu! Nu mai departe de ieri îmi dădeai curaj … astăzi… tăcere de mormânt! Drum lin către Dumnezeu, om drag mie!”, a scris unul dintre apropiații săi pe Facebook.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura