SCANDAL MONSTRU! Fiica Elenei Lasconi, în lacrimi: „Nu o mai susțin pe mama din acest moment”

Elena Lasconi, scandal imens! A fost desfiinţată de fiica ei

De noaptea minţii. Ce a declarat fiica Elenei Lasconi, la adresa mamei ei! Oana Lasconi, fiica Elenei Lasconi, primarul din Câmpulung Muscel care deschide lista USR pentru europarlamentare, a transmis, într-un mesaj video pe Instagram. S-a întâmplat aseară când a aflat din presă despre faptul că mamei ei a votat “DA” pentru modificarea Constituţiei la referendumul de susţine a familiei tradiţionale dintre un bărbat şi femeie.

Oana Lasconi se declară “absolut dezgustată, dezamăgită şi şocată”, fiind “un membru al acelei comunităţi (LGBTQ – n.red.)”. Ea spune că n-o va mai susţine “din niciun punct de vedere” pe mama ei. “Nu-mi vine să cred că persoana pe care am susţinut-o în cariera ei politică s-a dovedit a fi o homofobă”, a mai afirmat Oana Lasconi.

“Sunt aici să vorbesc despre mama mea, Elena Lasconi, candidat USR la europarlamentare. Am citit ştirile de astăzi (sâmbătă – n.red.), însă sunt în continuare în şoc şi absolut dezgustată să aflu că mama mea a votat “DA” la referendumul Coaliţiei pentru Familie pentru a susţine aşa-zisa familie tradiţională între un bărbat şi o femeie.

Nu pot să descriu durerea pe care o simt nu numai ca fiica ei, însă şi ca un membru al acelei comunităţi. Sunt absolut dezgustată, dezamăgită şi şocată. Nu-mi vine să cred că persoana pe care am susţinut-o în cariera ei politică s-a dovedit a fi o homofobă. Nu am cuvinte. Nu m-aş fi aşteptat la aşa ceva niciodată, nu m-aş fi aşteptat ca ea să fi militat vreodată pentru drepturi egale.

Nu a părut vreodată pasionată de acest subiect, însă sunt şocată să aud că a votat “DA” pentru modificarea Constituţiei într-un mod jegos şi discriminatoriu. Mă doare sufletul, inima şi am palpitaţii de câteva ore. Nu susţin un astfel de om pentru alegerile europarlamentare sau prezidenţiale, deşi ştiu că este favorita multora pentru acel rol. Sufăr foarte mult şi nu-mi vine să cred.

Consider că dacă eşti creştin şi crezi în legea iubirii ar trebui să lupţi pentru drepturi egale, pentru ca fiecare om să poată să-şi aleagă calea şi să-şi poată forma o viaţă fericită şi liniştită. Această discriminare jegoasă nu are loc la mine în familie şi din acest motiv nu o mai susţin pe mama din niciun punct de vedere din acest moment”, a spus Oana Lasconi într-un videoclip publicat pe contul ei de Instagram.

Această declaraţie a Oanei Lasconi vine să distrugă poveştile primăriţei de la Câmpulung, cum că, fiica ei a plecat din ţară din cauza unei formaţiuni politice. Se pare că altul a fost motivul pentru care, fosta prezentatoare a PRO, şi-a trimis fiica în altă ţară, se pare că, orientarea sexuală, fapt ce este puţin cam greu de digerat în România, şi mai ales în mediul politic.

Cum o afectează pe Elena Lasconi această declaraţie uimitoare şi şocantă totodată? Păi, liderii USR, au cam luat măsuri, drastice am putea spune.

Elena Lasconi va rămâne fidelă doar Câmpulungului. Nu îl mai trişează cu plecarea ca de-putată europeană. Duminică, preşedintele USR Cătălin Drulă a făcut următoarea postare pe pagina sa de socializare.

“Am avut o discuţie cu Elena Lasconi şi i-am cerut retragerea din campania pentru europarlamentare. Am decis convocarea Biroului Naţional al USR în această seară pentru formalizarea acestei decizii.

Am certitudinea că Elena a înţeles că întreaga discuţie publică din ultimele 24 de ore, împreună cu situaţia personală devenită publică, afectează campania şi concentrarea USR pe lupta cu monstrul PSD-PNL. Elena va continua să muncească pentru câmpulungeni şi va avea sprijin pentru a face performanţă în administraţie.

USR are de dus o luptă grea şi importantă în 2024. Astăzi, mai mult decât oricând, România are nevoie de o alternativă de dreapta şi de soluţii liberale.

În faţa unei guvernări corupte şi a isteriei extremiste, avem cu toţii nevoie de o schimbare reală. Vom continua să muncim zi de zi pentru a construi această schimbare”, a scris Cătălin Drulă.

Elena Lasconi a fost întrebată în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV dacă va pleca ca deputată europeană, fiind cu şanse mari de câştig. Primăriţa Elena Lasconi a mai spus că plecarea ei la Bruxelles depindea doar de câmpulungeni. Dacă s-ar fi întâmplat asta, locuitorii oraşului nu ar avea de ce să fie dezamăgiţi. Din contră, bucuroşi, a mai spus primăriţa Elena Lasconi că au ridicat un parlamentar european.

Advertisement

Lasă un răspuns